Новина

  • Начало
  • Новини
  • Локо спечели дербито с Етър при юношите младша възраст

Локо спечели дербито с Етър при юношите младша възраст

Локо спечели дербито с Етър при юношите младша възраст

  • Новини

Юношите младша надделяха над връстниците си от Етър с 2:1 в оспорван мач, който имаше всички присъщи за едно истинско дерби черти. 
Двубоят започна със силен натиск на домакините и ситуациите пред вратата на виолетовите започнаха да валят една след друга. И тъкмо когато "голът се печеше" дойде нелепа грешка при изнасяне на топката, от която футболистите на Етър се възползваха и откриха резултата без дори да са имали нито една атака към вратата на съперника.

Това не пречупи младите железничари, които продължиха да атакуват още по-настървено. Последваха няколко пропуски, както и греда. Лигичното с случи в 35-тата минута когато Мартин Господинов засече центриране на Александър Ангелов и изравни резултата. Така двата отбора се оттеглиха на почивката при паритет 1:1. 

Второто полувреме започна както завърши първото, Локо атакуваше, Етър се защитаваше. Последваха греда, след нея още една, няколко пропуска при така наречените 100%-ви ситуации. Мача заприлича на истинско зрелище освен с футболните си достойнства, но и със здравите единоборства и истинската непримиримост на състезателите. В 70-тата минута Бижев от състава на гостите получи директен червен картон за удар без топка, който извади от игра левия защитник на Локо Ангелов. Малко след това извеждащ пас на Байдаков намери Мартин Господинов, който се разписа за втори път в срещата 2:1. Последваха много страсти, размяна на здрави влизания, а на терена мирешеше на дерби. Нови два червени картона, по един и за двата тима, белязаха последните минути. До края на мача Локо почти не даде топката на гостите и логично се поздрави с успеха.

"Доволен съм от показаното. Влдеехме топката, бързо я печелехме в моментите когато я загубим. Показахме мъжество, тактическа дисциплина и зрялост. Момчетата израстват с всеки мач и това им личи. Гордея се стях!" сподели треньора Мирослав Гавазов

Интересуваш се от ОФК "ЛОКОМОТИВ" Г.О.?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори