Новина

Локо II победи водача в класирането с 3:1

Локо II победи водача в класирането с 3:1

  • Новини

Локо II победи водача в класирането на Елитна Областна група "Лозен" Сухиндол с 3:1. Подрастващите момчета показаха много старание, играха на високо темпо и нито за момент не дадоха инициативата на много по-опитния отбор на гостите. Още в 10-тата минута добра възможност се откри пред Веселин Моллов, но той стреля встрани от вратата. Последваха няколко опасни удара на Лъчезар Маринов, но и те минаваха на сантиметри от гредите на сухиндолци. В 16-тата минута Радомир Коев изведе капитана Мартин Господинов, който с лекота преодоля вратаря на гостите и откри резултата. Няколко минути по-късно Момчил Коев удвои след чудесен пробив на Веско Моллов. В 44-тата минута гостите успяха да върнат едно попадение след добавка на избитата от стража на Локо Мариян Хараламбиев топка.

През втората част младежите на Локомотив не отсъпиха инициативата и логично стигнаха и до трети гол дело на Лъчезар Маринов. В игра влязоха всички налични състезатели, като Локо завърши мача с цели 8 играча на по 15 години.

"Изключително съм доволен от показаното старание, агресия, скорост и увереност от момчетата. Трябва ни още малко търпение и хладнокръвие при завършащия пас и удар. Показаме дисциплина в тактическо отношение и вече мога да кажа, че има момчета, които могат да гледат по-смело към мъжкия футбол. Предстои ни много работа, но сме на прав път, убеден съм." сподели треньора на отбора Мирослав Гавазов.

Интересуваш се от ОФК "ЛОКОМОТИВ" Г.О.?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори