Новина

Младшата с реми в Дряново

Юношите ни младша възраст направи 2:2 като гост на Локомотив Дряново в отложен мач от първенството. Нашите момчета бяха пълни господари на терена, владееха топката в повече от 85% от времето, но както често се случва във футбола: "когато не вкарваш ти вкарват". Противно на всякаква логика в играта домакините успяваха да поведат на два пъти в резултата като това се случи във 2-рата и 90-тата минути на мача. Особено драматичен беше края на двубоя, когато увлечени от желанието си да победят горноохяровчани допуснаха контраатака, която доведе до попадение за 2:1. Само минута по-късно равенството бе възстановено, но за повече не стигна времето. С куп пропуски пред вратата на дряновчани се отличиха почти всички играчи на Локо Горна. Гредата беше верен приятел на домакините на 3 пъти, два удара на Моллов бяха отразени, останал очи в очи с вратаря, а "черешката на тортата" бе в 80-тата минута, когато Дачев и Моллов сами си попречиха пред опразнената врата на Локо Дряново.

"Не знам как да коментирам подобен мач, трудно ми е да намеря точните думи. Гледайки играта отстрани бих предположил, че ще победим с 3-4 гола, а вместо това на два пъи бяхме догонващи и едвам измъкнахме точка. Липсваше ни концентрация, търпение и прецизност. Съжалявам за изпуснатите точки, но не мога да не отдам и заслуженото на домакините, които се представиха страхотно в защита. Ще трябва да поработим още върху завършващата част." сподели треньора на тима Мирослав Гавазов.

Следващия мач на Локо е на 4-ти ноември от 13:00 часа на изкуствения терен до стадион "Локомотив" срещу отбора на "Лато".

Интересуваш се от ОФК "ЛОКОМОТИВ" Г.О.?

Ако искаш да ни пишеш по някакъв повод, можеш да го направиш бързо и лесно от формата ни за контакт

Пишете ни →

Партньори